Undergrupper


For at klubben skal gå rundt, har hvert styremedlem sin undergruppe med engasjerte medlemmer som ansvaret kan fordeles utover. Foruten gruppen med trenere har vi fire forskjellige undergrupper. Undergruppene dekker et vidt spekter så det skulle være noe for enhver smak her. Hvis du er usikker, ta kontakt med oss så skal vi nok finne hva som passer best for nettopp deg. Det skal være gøy å være frivillig – og du kan stort sett delta så lite eller mye som du vil.

Info
Info har ansvar for det daglige informasjonsarbeidet, det måtte være seg å oppdatere hjemmesiden, sende ut informasjon, lage flyers eller annet informasjonsarbeid. Er du kreativ? Liker du informasjonsarbeid? Eller liker du å jobbe med datamaskiner? Da er dette gruppen for deg.

Arr.kom. (Arrangementskomiteen)
Arr.kom. har ansvar for alle festene og de sosiale arrangementene i klubben. Hvilke temafester skal arrangeres? Datoer må settes og lokaler bestilles. Bordpynt ordnes, sammen med kulisser og alt som skal til for å skape feststemning. Dette er gruppen med de største kunstneriske frihetene. Liker du å slå deg løs med stiftemaskin, pynting, kakebaking eller bare vil være med å hjelpe til å bære bord? Ta kontakt.

Sport
Sport har ansvar for det sportslige tilbudet i klubben. Gruppen bestemmer hvilke kurs vi skal ha, timeplanen, finner lokaler, har kontakt med trenerne og arrangerer sosiale turer til konkurranser rundt om i Norge. Vil du være med å bestemme hvordan dansetilbudet skal se ut? Da er dette noe for deg.

Økonomi
Økonomi vokter pengesekken og har ansvar for at økonomien til klubben er under kontroll. Personer uten angst for debit og kredit trives normalt bra i denne gruppen.

Har du lyst til å bli frivillig? Kontakt oss her!