Om oss


BSI Dans er en gren av BSI, Bergen Studentidrett, og ble startet opp høsten 1992 for å skape et sosialt dansemiljø for studenter i Bergen. Klubben har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. I dag er vi den definitivt største klubben i BSI, og en av de største og beste klubbene i landet innen Swing og Standard & Latin. Stadig flere velger å følge kursene våre én eller flere ganger i uken.

Foruten et solid dansefaglig tilbud ønsker også BSI Dans å gi et godt sosialt tilbud utover de ordinære treningene. Klubben har således vært grunnen til at flere par har funnet hverandre også utenfor dansen.

BSI Dans drives av og for medlemmene. Alt gjøres på frivillig basis ved siden av studier o.l. Siden vi er en av Norges største studentidrettsklubber er det masse å gripe fatt i og mye som må gjøres. Ja, hele klubbens tilbud avhenger av at folk tar i et tak.

Du kan engasjere deg i klubben som medlem i styret, som medlem i én eller flere undergrupper eller ved å dukke opp på årsmøtet. Det forventes ikke at du skal bruke hele fritiden på dette. Du bruker den tiden du har lyst til! På den annen side vil du nok se at når du først har engasjert deg, så er det så gøy at du bare ikke klarer å stoppe. Ikke bare blir du kjent med en usedvanlig hyggelig gjeng med folk og får mange nye gode venner, du kommer også inn i et faglig godt miljø der du kan drive med noe du virkelig trives med!

Finnes det da noen god grunn til å ikke engasjere seg?

 

Organisatorisk oppbygging

Organisasjonen BSI Dans er tilknyttet

  • Bergenstudentenes Idrettsforening
  • Norges Idrettsforbund gjennom Vestnorsk Idrettskrets
  • Norges Studentidrettsforbund
  • Norges Danseforbund

Ekstern oppbygging

Ekstern oppbygging

Intern oppbygging

Intern oppbygging