Solodans


Oppstart 2024

Jazz og Girlystyle starter opp med nytt semester 1. februar. Det er begrenset med plasser på timene, og deltakelse krever påmelding i stilenes facebook-grupper, eller ved henvendelse på mail til nestleder@bsi-dans.no. Det vil også bli holdt workshop i Contemporary og Hip Hop i løpet av semesteret. Info om dette kommer.

  • Jazz – intermediate/advanced. Torsdager kl 19.15 – 20.30
  • Girylstyle – åpent nivå. Torsdager kl 20.30 – 22.
Sted: Studentsenteret. Rom: Aerobicsalen. OBS: Deltakere må ha medlemskap eller betale drop-in for å komme inn på Sammen treningssenter, også på prøvetimene.
 

 

Vi har et samarbeid med Sammen Trening, hvor studenter med Sammen-medlemskap kan delta på følgende kurs:

Girlystyle

Girlystyle er en fusion-stil med et feminint uttrykk som blander elementer fra blant annet Hip Hop, dancehall og jazz. Timene vil bestå av oppvarming med enkle bevegelser, teknikkøvelser, kombinasjoner over gulvet, og koreografi. Det er klasser med mye energi der vi fokuserer på danseglede og uttrykk! 

Nivået på timene er åpent, som betyr at du kan komme enten du har tatt danseklasser i flere år, eller om den eneste dansingen du gjør er på byen. Timene vil bli tilpasset gruppens nivå.

Link til facebook-gruppe: BSI Dans – Girlystyle

 

Moderne/Jazz

Moderne/jazz er en dansestil med utspring fra moderne, jazz, lyrisk og ballett. Stilen kalles også Contemporary dance.

I denne klassen jobber vi med gulvarbeid, musikalitet og det å sette sitt eget uttrykk på dansen. Dette gjøres gjennom å utforske med dynamikk, ulike bevegelseskvaliteter og noe improvisasjon. Timen starter med oppvarming og noen teknikkøvelser i sentrum eller over gulvet, før vi går videre til å fokusere på koreografi.

Vi danser til variert musikk, fra lyrisk/kommersielt, r&b-soul og pop, til alternativ indie. Fokuset i timen er energi, danseglede og uttrykk. Klassen er åpner for alle nivå (nybegynnere til øvede) og vil tilpasses til deltakerne ut over kurset. Møt opp i bevegelige klær/treningsklær. Vi danser med sokker eller barfot.

Link til facebook-gruppe: BSI Dans – Jazz

 

Jussdans

Juss-studentenes danseklubb er en del av BSI Dans og tilbyr dans i flere ulike sjangre.

 

Høst 2024

Ønsker du å delta på Hip Hop, Girlystyle, Jazz og/eller Contemporary? Oppstart er ikke satt enda, men send en mail til nestleder@bsi-dans.no for å bli oppdatert når informasjonen kommer.